57. Alaske večeri u Velikom Gradištu

Pavle Krstić prvak staze.

Naš mladi takmičar je potvrdio i ove godine svoj prošlogodišnji uspeh. Dve godine zaredom, on je šampio – prvak staze u sportskom ribolovu.

Ovo je jedna prelepa manifestacija koja traje dugi niz godina na teritoriji Braničevskog okruga u organizaciji Opštine Veliko Gradište. Klinci su podigli zastavu na jarbol za početak 57. Alaske večeri!

U ranim jutarnjim časovima na obali prelepog Dunava, održano je takmičenje u sportskom ribolovu (pecanje na plovak) za kadete i juniore (Zlatna ribica).

Sudija Zoran Perić iz kluba „Ribolovačka priča“ dao je start za početak takmičenja u 07.00 časova a kraj je odsvirao nakon odpecanih dva sata.

Prijavljeno je 22 takmičar, a OSR“Smuđ“ Požarevac su predstavljali naši kadeti Pavle Krstić koji je pecao na poziciji broj 19 i Dimitrije Petković pozicija broj 8 a sve to pod budnim okom našeg klubskog trenera Lepomira Đorđevića i podrške mama Marije.

Posle otpecane satnice i nakon merenja prvo mesto je osvojio Pavle Krstić, sa upecanih 1450 grama kedera, drugu poziciju je zauzeo Bogdan Perić, sa upecanih 935 grama i treće mesto je osvojio Isak Čoković, sa upecanih 845 grama.

I ovog puta su naši kadeti uspešno branili boje svog kluba, pod palicom trenera Lepog!