Чланови јуниорске репрезентације Србије завршили са припремама

Данас су чланови јуниорске репрезентације Србије завршили са припремама за предстојеће европско првенство које ће се одржати у Мађарској 23. Августа !После напорних и одлицно организованих тренинга насег селектора,као и тренера репрезентације,такмичари имају заслузени одмор од 3 дана за опоравак, а онда крећу у поход на освајање европе. Европско првенство траје 7 дана,довољно времена да сви докажу и покажу своје знање и умеће!
Оно сто је нама најбитније и на ста смо најпоноснији,то је да се Сара Миљковић, чланица KБС „012“ изборила за своје место међу најелитнијим ,најбољим српским бораца и тако постала члан јуниорске репрентације Србије .Сара Миљковиц ће имати прилику да се бори за златну медаљу,овог пута против Руске представнце у к1 дисциплини!
Сара Миљковић Цаја је за сада освојила многе јаке турнире у региону,од Балкан Бест Фигхтер турнира преко европског купа „Сарајево Опен“, „Сербиан опен“ на коме уцествују најбољи борци европе,преко дрзавних турнира са којих се врацала са златним медаља и пехарима за клуб и град,па све до светског куп одрзаног ове године.Тренутни скор од 12 победа и 0 пораза говори о квалитету бораца какав је наша Цаја. Тренер Марковиц Никола рекао је да за пуну деценију колико се бави професионално овим спортом,јос није наисао на овакав потенцијал са зељом и вољом за радом и напредовањем у овом,да каземо муском спорту. Сара је на сваком тренингу давала 120% себе и стварно је за похвалу како је упорносцу, радом, редом и дисциплином довела себе до самог врха кик бокса када је у питању зенка конкуренција. Тренер Никола,рекао је да овим темпом,ако све буде како треба,Сару моземо да оцекујемо на ОИ 2024 у Паризу. Ово је само јос један мали корак за нас,али велики за Сару. Са поносом могу реци да је Сара једна од ретких из града Позаревца која је досла до оваквог успеха,ма који спорт да је у питању.
Идемо по јос једну медаљу и јос једно искуство. Свака част свим члановима реппрезентације на јуначки одрађеним припрема,као и тренерима који су им све то омогуцили и припремили.Остаје јос само да радите оно сто најбоље радите, а то је освајање златних одлицја за насу земљу и представљање исте на најбољи могуци нацин. Остаје само да Сари позелимо срецу и све најбоље на европском првенству.
KБС „012“ Марковиц Никола