ИСКУСТВО И МЛАДОСТ ДАЈУ ЛЕПЕ РЕЗУЛТАТЕ

У овиру  „Мале школе риболова“, а у програмском делу  Кампа за кедете и јуниоре, ОСР „Смуђ“ је на позив УСР „Делиблатско језеро“ из Делиблата учествовао са четири кадета на „Преображењском купу 2019“ дана 19.августа 2019.године.

Кадети  – полазници „Мале школе риболова 2019“ ОСР „Смуђ“ су Анђелија Радосављевић, Миа Шарановић, Димитрије Петковић и Коста Радосављевић.

Пецало се на језеру „Краљевац“ Делиблато. Дан је био сунчан и риба је лепо радила, пецала се ситна деверика, понека крупна бабушка и цверглан. На такмичењу је било 40 кадета, деце до 15 година. У категорији девојчица на стазу је изашло 10 такмичарки, а у категорији дечака учешће је узело 30 такмичара.

Слушајући савете тренера и искусних такмичара који су били поред наших кадета нису изостали ни добри резултати. Анђелија Радосављевић је још једном потврдила своје квалитете и са 1,915 грама у категорији девојчица освојила је ПРВО место. Миа је за десет грама изгубила треће место и завршила као четврта. Имајући у виду да је ово Мии прво такмичење и да има само двет година, ово је одличан резултат. Дечаци нису заостали за својим клубским другарицама, па је Димитрије Петковић, у тешкој конкуренцији од 30 дечака, са уловом од 1,975 грама освојио ПРВО место. Коста је са 680 грама завршио као шести.

Хвала домаћинима УСР „Делиблатско језеро“ на позиву и прелепом дружењу.

Захвалио бих се тренерима, такмичарима и родитељима који су делили своје знање и подучавали младе такмичаре.
Добар овогодишњи рад у оквиру „Мале школе риболова“ показао је лепе резултате, па је ово такмичење уједно било и тренинг пред друго коло Регионалне кадетске лиге ЦЕНТАР, која се одржава 22.08.2019.године на истој води где је ОСР „Смуђ“ домаћин. Пожелимо им још бољи успех.