Mлади смуђаши генерално други после трећег кола

 

По прелепом и сунчаном дану, 12 окотобра одржано је треће коло кадетске лиге у дисциплини пловак на језеру „Делиблато“.

Екипа ОСР“СМУЂ“, наступла је у мешовитом саставу од две девојчице и једног дечака.У сектору А на позицији 4 пецала је Миа Шарановић, у сетору Б на позицији 10 пецао је Никола Млосављевић и у сектору Ц пецала је Анђела Радосављевић на позицији 15.

Сам почетак такмичења није обећавао али како је време пролазило риба је била активнија тако да се у другом и трећем сату добро пецало.Такмичари који су имали адекватан прибор што се односи на дужину штапова и они који су приметили промену положаја рибе  на одређеној дубини и у складу стим мењали тактику имали су и резултат.

Доминантна риба на већини позиција био је цверглан који данас на стази добио ново име „ЈАО,ЈАО“ због убадања приликом откачињања рибе. Поред цверглана пецала се  деверика и крупатица. Екипа ОСР“СМУЂ“ освојила је треће место а Никола Милисављевић друго појединачно и сребрну медаљу. Тренутна ситуација не табели пред последње коло је веома занимљива, наш заостатак са друге позиције за провом водећом екипом је један поен тако да ће шампион бити одлучен у последњем колу на Марковачком језеру. Иза такмичара стајали су искусни тренери и такмичари Милан Станковић, Лепомир Ђорђевић, Никола Шарановић, Марија и Сале Лукић, који су својим знањем и саветима допринели да ова млада екипа тј.намјлађа направи овакав резултат и уђе у борбу за првака кадетске лиге.

Похвала  за организатореа и домаћине који су омогућили да све протекне у најбољем реду. Захваљујемо се управи клуба која је  дала безрезервну подршку нашим најмлађим такмичарима који су својим радом, упорношћу, знањем и залагањем добили прилику да се боре за титулу.

Председник ОСР ‘Смуђ’