ОСР „СМУЂ“ НА ТРЕЋЕМ И ЧЕТВРТОМ КОЛУ ДРЖАВНОГ ПРВЕНСТВА

На ДТД каналу у Каравуково су 1. и 2. септембра одржана треће и четврто коло Државног првенства у риболову фидер техником. Наш клуб представљали су Саша Јаковљевић и Иван Станојевић, који су у Каравуково стигли 31. августа, када је организован званични тренинг. Информације којима су располагали говориле су да ће већину улова чинити бабушка, па су се наши такмичари припремили за лов ове рибе, али није све испало како су се надали.
Првог дана, у суботу, Иван је извукао позицију А1 (отварач), док је Саша завршио у сектору Д. Због велике врућине и других отежавајућих околности које им нису ишле на руку, Станојевић је био пети у свом сектору, док се Јаковљевић нашао на шестом месту, због чега су решили да сутрадан промене тактику. Нажалост, у недељу је жреб хтео да обојица буду у сектору А. Иван је од самог старта почео да добија крупне рибе и успео је да одржи добар темпо све до краја такмичења, док га је Саша пратио колико му је то слабија позиција дозвољавала. Станојевић тако други такмичарски дан завршава као други у сектору, што је било довољно да се на табели укупног пласмана помери за чак шест места и задржи на 25. месту. Јаковљевић је у недељу био седми у сектору А, ау укупном пласману је на 24. месту (такмичило се укупно 36 риболоваца).
Нашим такмичарима остају још претпоследње и последње коло на Бованском језеру и надамо се да ће обојица на тој води, на којој имају много искуства, Отпецатите како треба.