ТАКМИЧЕЊЕ КАДЕТА И ЈУНИОРА У ПЕЦАЊУ УДИЦОМ НА ПЛОВАК НА „СТИШКОМ ПОСЕЛУ“ У МАЛОМ ЦРНИЋУ

Дана 31.08.2019. године у оквиру манифестације туристичке организације Мало Црниће „Стишко посело“ на језеру „Заова“, одржано је такмичење у пецању на пловак за кадете и јуниоре из Малог Црнића и Пожаревца.

На позив директорке ТОО Мало Црниће Јасне Јовић, ОСР „Смуђ“ је прихватила да помогне и организује такмчење у пецању на пловак за кадете и јуниоре са територије општине Мало Црниће, Пожаревца и других општина.

Вода на којој се пецало, била је језеро „Заова“ где се ова традиционалнa манифестацијa одржава. На скупу у јутарњим сатима појавило се 14 такмичара узраста od 9 до 16 година. Главни судија, Слободан Госта је организовао упис такмичара и извлачење позиција. Након извлачењa приступило се двосатном пецању.

Ово је била још једна прилика да наши полазници „Мале школе риболова“ и кампа покажу практично још једном шта су научили. ОСР „Смуђ“ је наступио у следећем саставу: Димитрије Петковић, Коста Радосављевић, Миа Шарановић, Анђелија Радосављевић, Никола Милосављевић, Јанко Марковић, Ђорђе Здравковић и Јован Живановић.

Време је било сунчанo и пецао се углавном цверглан, a и понеки кедер. Прво место са уловом од 2840 грама припало је најмлађем такмичару Мии Шарановић, друго место Мартић Стефану са уловљених 2695 грама и треће место Милошу Марјановићу са уловљених 2145 грама. И овог пута треба похвалити нашу најмлађу такмичарку која је успела да се избори са јуниорима и буде боља од њих. Све честитке Мии. И остали  такмичари ОСР су се пласирали од 4. до 9. места. Честитке свим учесницима. Овог пута са такмичарима био је тренер Владимир Марковић и искусни такмичари Слободан Госта,

Владан Радосављевић и Иван Станојевић као и пратња родитеља који су били велика помоћ.  Никола Шарановић, Марија Савић и Марко Петковић, бодрили су своје наследнике као и остале такмичаре. Свима њима ХВАЛА!

Ову прилику користимо да се захвалимо и ТОО Мало Црниће и директорки Јасмини Јовић на изузетном почетку сарадње.
Ово такмичење још једном показује резултат нашег рада,  тренерског тима ОСР „Смуђ“ кроз програм „Мале школе риболова“.

Пожелимо им још пуно успеха у будућности. Видимо се у „Малој школи риболова“ ОСР „Смуђ“.

БИСТРО