ТРЕНИНГ „Школица риболова“

Дана:19.05.2019.год.
одржан је са млађом категоријом ОСР“СМУЂ“, Адванце фишинг Србија, на језеру „Заова“. На тренингу је учествовало осам полазника школе риболова, распоређених дуж стазе са правилним размаком, обезбеђеним и уређеним позицијама за пецање. На позицијама су пецали кадети следећи:

1.Анђела Радосављевић,

2.Миа Шарановић,

3.Никола Милосављевић,

4.Здравковић Ђорђе,

5.Вукан Милетић,

6.Коста Радосављевић,

7.Јанко Марковић,

8.Софија Станковић.

Тренинг је почео у 10 часова а у првом делу тренинга одрађен је теоретски део, припрема прибора и примаме, којом ће се техником пецати и која врста рибе.
Тренинг су водили тројица лицецнцираних тренера ОСР“СМУЂ“, Владимир Марковић, Лепомир Ђорђевич и Милан Станковић.За време тренинга имали смо идеалне услове без ветра и сунчано време тако да и риба није изостала, пецао крупан кедер, цверглан, црвенперка, бодорка. Поред тренера, председника ОСР „Смуђа“, Саше Радисављевића и родитељи су активно учествовали у раду са децом тако да су у сарадњи са њима остварени сви принципи безбедности деце и зато им се захвљујемо и надамо да ће мо и на даље имати овакву сарадњу.Тренинг је завршен у 13 часова, после пребројавња ухвећених риба и сређивања прибора одржана је кратка анализа тренинга. Одредили смо и даљу динамику тренинга у складу са календаром такмичења.

Тренер ОСР“Смуђ“

Милан Станковић